Jump to content

issue using only one rust server

Pending 1.8.2

hello, i was having issue running one rust server and it was not able to start but i was able to get it to started by delete the 2nd server config layout. 

but my issue right now is the bot seem to not be running 100% because when i shutdown my rust server it says undefined. (older version did not have this issue. i don't remember what version i was on) 

it look like when you leave the 2nd server config empty it does not like that and does not run/crash. so maybe it need to ignore that config section when it's empty?

picture from when you when you were helping me in discord(few months old):

unknown.png

Edited by RJGamer1002

Share this comment


Link to comment

The picture that you sent is caused by the incorrect uploading of files and does not have anything to do with the things that you mentioned.
I'm not really sure what issue you're having here because it seems like you have solved them yourself?

The bot does not ignore the second server in the config, but the config is made to support 1 to infinite servers, so it's possible just to delete the second server form the config and you won't have an issue.
If you want to fix the undefined when the server goes offline, within the single server, put something that says "SERVER_OFFLINE_MESSAGE": "[ OFFLINE ]" that will fix your issue.

To explain that a little better, you can just put it right after it asks for the bot token.
 

            "RCON_IP": "",

            "RCON_PORT": 28016,

            "RCON_PASS": "",

            "BOT_TOKEN": "",,

            "SERVER_OFFLINE_MESSAGE": "[ OFFLINE ]",

Share this comment


Link to comment
Quote

The bot does not ignore the second server in the config, but the config is made to support 1 to infinite servers, so it's possible just to delete the second server form the config and you won't have an issue.

that what i was doing(deleting the second server form) but it would make the the SERVER_OFFLINE_MESSAGE not work when i did that. 

 

Quote

If you want to fix the undefined when the server goes offline, within the single server, put something that says "SERVER_OFFLINE_MESSAGE": "[ OFFLINE ]" that will fix your issue.

ok I will try that and see if that fix it.
 

i think I was explaining it badly. here a better one(hopefully):  so what was happening is when I was filling in the new config after updating and after i was done it would not start at all and i decided to delete the second server form and that made it work but the the offline message was not working at all. the older version worked fine after deleting the the second server form and the offline message also work without issues.

is this the right spot(in pic)? circled in blue is what i added 1712580833_Screenshot2023-01-26140352.png.06b4f13fbd15fcb59963ce3057fd5aab.png

sorry for the late reply. i got busy.

Share this comment


Link to comment
497k

Downloads

Total number of downloads.

2.8k

Customers

Total customers served.

37.2k

Files Sold

Total number of files sold.

626.4k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.