Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Strange new error today.

Pending 2.1.1

(08:28:20) | Failed to call hook 'OnNpcTarget' on plugin 'BotSpawn v2.1.1' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object)

at Oxide.Plugins.BotSpawn.OnNpcTarget (NPCPlayerApex npcPlayer, BaseEntity entity) [0x000be] in <a0569d490f47445eb6b7c99cbcca0dfd>:0

at Oxide.Plugins.BotSpawn.DirectCallHook (System.String name, System.Object& ret, System.Object[] args) [0x00a37] in <a0569d490f47445eb6b7c99cbcca0dfd>:0

at Oxide.Plugins.CSharpPlugin.InvokeMethod (Oxide.Core.Plugins.HookMethod method, System.Object[] args) [0x00079] in <80b90e8213db44b29ec2d4111764172c>:0

at Oxide.Core.Plugins.CSPlugin.OnCallHook (System.String name, System.Object[] args) [0x000d8] in <ec05e0208c9149bba43236ca58fea105>:0

at Oxide.Core.Plugins.Plugin.CallHook (System.String hook, System.Object[] args) [0x00060] in <ec05e0208c9149bba43236ca58fea105>:0

 

And

 

(08:28:42) | Failed to call hook 'OnEntityTakeDamage' on plugin 'BotSpawn v2.1.1' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object)

at Oxide.Plugins.BotSpawn.OnEntityTakeDamage (BaseCombatEntity entity, HitInfo info) [0x003f2] in <a0569d490f47445eb6b7c99cbcca0dfd>:0

at Oxide.Plugins.BotSpawn.DirectCallHook (System.String name, System.Object& ret, System.Object[] args) [0x00b6a] in <a0569d490f47445eb6b7c99cbcca0dfd>:0

at Oxide.Plugins.CSharpPlugin.InvokeMethod (Oxide.Core.Plugins.HookMethod method, System.Object[] args) [0x00079] in <80b90e8213db44b29ec2d4111764172c>:0

at Oxide.Core.Plugins.CSPlugin.OnCallHook (System.String name, System.Object[] args) [0x000d8] in <ec05e0208c9149bba43236ca58fea105>:0

at Oxide.Core.Plugins.Plugin.CallHook (System.String hook, System.Object[] args) [0x00060] in <ec05e0208c9149bba43236ca58fea105>:0

 

Any idea what that's all about? 

Edited by LoneWolf

Share this comment


Link to comment

Hi,

I'm not getting any other reports so I'd recommend reloading the plugin and watching console for errors or warnings.
If anything comes up there please let me know.

If not, double check the contents of the CustomProfiles.json and DefaultProfiles.json you're using to make sure they're OK.
If you're unsure, feel free to attach them here and I'll have a look.

Thanks.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.