Jump to content

Startup error CS0305: Using the generic method `Facepunch.ComponentExtensions.GetComponent<T,U>(this T, out U)' requires `2' type argument(s)

No Response 1.0.2

Seeing this error on server startup w/ BotReSpawn 1.0.2:

Error while compiling: BotReSpawn.cs(3407,39): error CS0305: Using the generic method `Facepunch.ComponentExtensions.GetComponent<T,U>(this T, out U)' requires `2' type argument(s)

so BotReSpawn doesn't load on server start, but once the server is up and I'm connected I can run:

o.reload BotReSpawn

and it loads up just fine.

Share this comment


Link to comment

Hi,
Thanks for reporting. That's three people who have reported this now but I'm afraid I've no idea why it's happening.
I will do my best to find out.

In the meantime, do you have a plugin that can force BotReSpawn to reload, say, a minute after restart?

Share this comment


Link to comment
7 minutes ago, Steenamaroo said:

Hi,
Thanks for reporting. That's three people who have reported this now but I'm afraid I've no idea why it's happening.
I will do my best to find out.

In the meantime, do you have a plugin that can force BotReSpawn to reload, say, a minute after restart?

I have some automated nodeJS integrations that already detect restarts and can reload the plugin on a delay, so that's not a problem. Just wanted to report for the sake of reporting. Thank you for your time and attention.

Share this comment


Link to comment

That's great - I know it's not the point but at least your usage wont be interrupted.

I'm hoping this is some Rust server install or oxide version related issue that just disappears next wipe, or something, cos I have so few reports,
and no such issue on my windows box, or Mike's Linux box.
Please let me know if anything changes, though. I'll be asking around about it.

Share this comment


Link to comment

Hi,
I'm pretty sure this is fixed now in V1.0.3 but am still awaiting confirmation from anyone who experienced the issue.
Would you mind letting me know, next time you restart the server (with BotReSpawn 1.0.3) ?

 

Thanks.

Share this comment


Link to comment
Just now, Steenamaroo said:

Hi,
I'm pretty sure this is fixed now in V1.0.3 but am still awaiting confirmation from anyone who experienced the issue.
Would you mind letting me know, next time you restart the server (with BotReSpawn 1.0.3) ?

 

Thanks.

Excellent. I've already upgrading to 1.0.3 and my server restarts automatically in aprox 8.5 hours... will follow up with you!

Share this comment


Link to comment
8 hours ago, Steenamaroo said:

Hi,
I'm pretty sure this is fixed now in V1.0.3 but am still awaiting confirmation from anyone who experienced the issue.
Would you mind letting me know, next time you restart the server (with BotReSpawn 1.0.3) ?

 

Thanks.

No longer seeing the compile error on startup... looks like you sorted it out.

  • Like 1

Share this comment


Link to comment
350.4k

Downloads

Total number of downloads.

1.8k

Customers

Total customers served.

24k

Files Sold

Total number of files sold.

373.7k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.