Jump to content

Doesn't work after last update

Not a Bug 1.1.2

On plugin reload 

 Failed to call hook 'OnServerInitialized' on plugin 'VoteMap v1.1.2' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object)
  at Oxide.Plugins.VoteMap.BroadcastWinner () [0x0000b] in <ac80c6d15e41475aa388c87850042c3c>:0 
  at Oxide.Plugins.VoteMap.OnServerInitialized () [0x00083] in <ac80c6d15e41475aa388c87850042c3c>:0 
  at Oxide.Plugins.VoteMap.DirectCallHook (System.String name, System.Object& ret, System.Object[] args) [0x0006a] in <ac80c6d15e41475aa388c87850042c3c>:0 
  at Oxide.Plugins.CSharpPlugin.InvokeMethod (Oxide.Core.Plugins.HookMethod method, System.Object[] args) [0x00079] in <60c318df79ed41688ea59335e48d61ad>:0 
  at Oxide.Core.Plugins.CSPlugin.OnCallHook (System.String name, System.Object[] args) [0x000d8] in <9882f28dc2204b4dba514a9ad18f5042>:0 
  at Oxide.Core.Plugins.Plugin.CallHook (System.String hook, System.Object[] args) [0x00060] in <9882f28dc2204b4dba514a9ad18f5042>:0

When command is run

 Failed to call hook 'OpenVoteUI_Chat' on plugin 'VoteMap v1.1.2' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object)
  at Oxide.Plugins.VoteMap.BaseCui (BasePlayer player) [0x00017] in <ac80c6d15e41475aa388c87850042c3c>:0 
  at Oxide.Plugins.VoteMap.OpenVoteUI_Chat (BasePlayer player) [0x0001e] in <ac80c6d15e41475aa388c87850042c3c>:0 
  at Oxide.Plugins.VoteMap.DirectCallHook (System.String name, System.Object& ret, System.Object[] args) [0x000e1] in <ac80c6d15e41475aa388c87850042c3c>:0 
  at Oxide.Plugins.CSharpPlugin.InvokeMethod (Oxide.Core.Plugins.HookMethod method, System.Object[] args) [0x00079] in <60c318df79ed41688ea59335e48d61ad>:0 
  at Oxide.Core.Plugins.CSPlugin.OnCallHook (System.String name, System.Object[] args) [0x000d8] in <9882f28dc2204b4dba514a9ad18f5042>:0 
  at Oxide.Core.Plugins.Plugin.CallHook (System.String hook, System.Object[] args) [0x00060] in <9882f28dc2204b4dba514a9ad18f5042>:0

 

Share this comment


Link to comment
1 hour ago, thepiercedweirdo said:

Never mind. I just wiped the config and it works now. I didn't see any mention of having to do that in the update.

My bad, forgot to leave a note.

Share this comment


Link to comment
350.5k

Downloads

Total number of downloads.

1.8k

Customers

Total customers served.

24k

Files Sold

Total number of files sold.

373.8k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.