Jump to content

country

Not a Bug 1.2.3

why is it not showing where there from? i have true on it

 

  "Country": {
    "Show Player's Country (When Player Connects)": true,
    "Show Player's Continent (When Player Connects)": true,
    "Broadcast with Country": "<color=#03f2ff>{0}</color><color=#ffffff> joined the game!!! | FROM </color><color=orange>[</color><color=#4ef542>{1}</color><color=orange>]</color>",
    "Broadcast with Continent": "<color=orange>{0}</color> <color=orange>[</color>{1}<color=orange>]</color>",
    "Broadcast with Country & Continent": "<color=#03f2ff>{0}</color><color=#ffffff> joined the game!!! | FROM </color><color=orange>[</color><color=#4ef542>{1}</color><color=orange>]</color>"

unknown.png

Edited by Mufin

Share this comment


Link to comment

I am also having this issue, country is not showing. Sometimes the F1 message doesn't show either, but that seems more because I am running 3 plugins that could appear on connecting. RulesGUI, WelcomePanel, and WelcomeConsolePremium. 

I have deleted the RulesGUI and my WelcomePanel and it is not showing up.

20211108025643_1.jpg

Share this comment


Link to comment
347.9k

Downloads

Total number of downloads.

1.8k

Customers

Total customers served.

23.7k

Files Sold

Total number of files sold.

368.8k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.