Jump to content

Custom Spawn Points

Work in Progress 2.1.0

Hi, I am having trouble using custom spawn points with a custom profile and having them move automatically with a map change.  I have set the Parent_Monument to "Train Yard 0" of my custom profile.  This seems to work, I see a "Parent_Monument change detected" on server startup, but the bots don't spawn at the custom spawn points after I change the map.  The custom spawn points work just fine before the map is changed.  Do I need to create a custom profile for every bot I want to custom spawn?  I am trying to add scientists in the buildings of the monuments to spice things up.

  • Like 1

Share this comment


Link to comment

Hey,

CustomSpawnPoints don't relocate according to Parent_Monument.

It's only the main profile location which relocates, meaning it's only really useful for UseCustomSpawns: false

  • Like 1

Share this comment


Link to comment

Thanks for your reply!  I was afraid of that.  I will have to make a profile for every spawn then and see how that goes.

Your plugin is the only reason I love playing this game!

  • Like 1

Share this comment


Link to comment

It comes up a lot - I'm tempted to make custom spawn points relocate too.

I thought there was a reason I didn't but I can't think what that would have been now. 😂

  • Like 1

Share this comment


Link to comment

It would seem to make sense since the custom spawn points are configured to be children of relocatable profiles.  It's a bunch of work though and you have provided another means I think.

Share this comment


Link to comment
433.2k

Downloads

Total number of downloads.

2.3k

Customers

Total customers served.

31.9k

Files Sold

Total number of files sold.

518.3k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.