Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Commands not working on latest release?

Closed 1.0.6

Hey there,

The commands don't seem to be working following your latest update. It keeps saying /garage isn't a valid command. Any ideas?

 

Thanks!

Shark

Share this comment


Link to comment

/garage itself is not a command you have to use the
/givelift
/garage ui
/garage info
commands. i will change it on the  info

i shall reverify this after i come back from errants 🙂

i just verified the normal commands still work ingame
/garage car2 3 4
/garage chas2 3 4

Edited by Krungh Crow

Share this comment


Link to comment
16 hours ago, Krungh Crow said:

/garage itself is not a command you have to use the
/givelift
/garage ui
/garage info
commands. i will change it on the  info

i shall reverify this after i come back from errants 🙂

i just verified the normal commands still work ingame
/garage car2 3 4
/garage chas2 3 4

Those commands do not work for me on fresh install. I've given all the permissions as well.

Share this comment


Link to comment

do they give a chat message of any kind ? they work fine for me me running some errants now and i will check and try reproduce it.
did u also check the config file ?for any changes

always set use serverrewards to true
and give the prices a 0 vallue then it wil prob be solved

Edited by Krungh Crow

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.