Jump to content

Kits not showing up !

Not a Bug 1.1.3

Hey, I hope you can help me with the problem. I've been working on the UI for hours and I don't know why, but the KITS just don't want to appear.

On the one hand it's really easy to work with your addon, but on the other hand I don't understand certain things.
This as an example >
"Everything can be changed in config file.\nBy using these tags with curly brackets you can grab data directly from Kits plugin"

Where ? and how can i grab the date ? 
I hoppe you can rly help me with it

Bild_2022-01-23_071349.png

WelcomePanel (3).json WPKits.json Kits.json

Share this comment


Link to comment
26 minutes ago, Hi im billa said:

Hey, I hope you can help me with the problem. I've been working on the UI for hours and I don't know why, but the KITS just don't want to appear.

Hey, by looking at your WPKits config you put permission instead of kit name. Also one thing worth to mention, kit names are case sensitive and they need to be one word name, so if you using kit names like "Build Kit", you have to rename them to "Build_Kit". 

 

Quote

Where ? and how can i grab the date ? 

"Display other kit data in description by typing {kitCooldown}, {kitUsesLeft} or grab whole description from Kits with {kitDescription}." 
So basically just type {kitCooldown} and it will get value from RustKits plugin.

 

Edited by David

Share this comment


Link to comment

Hello, I would like to contact you again. Unfortunately I was too tired yesterday to test what you told me.
I just tried it and it doesn't work like you tell me.

"Kit Name(for claiming)": "vip", you say put permission instead of kit name
my permission is set to kit.vip1
 so i changed it to "Kit Name(for claiming)": "kits.vip1" 

and unfortunately it still doesn't work. I don't see any kits. Not even with your default setting. Do I have to choose a new layout ? Because I first chose the layout and then installed your plugins. I don't know what the problem is but I've been stuck with this problem for about 15 hours now.

Share this comment


Link to comment

This is how it looks for me with the kit menu and there you can see the permission. I can't change the permission to kits_vip1 either, the plugin doesn't allow it

Bild_2022-01-23_184550.png

Bild_2022-01-23_184602.png

Share this comment


Link to comment
35 minutes ago, Hi im billa said:

Hello, I would like to contact you again. Unfortunately I was too tired yesterday to test what you told me.
I just tried it and it doesn't work like you tell me.

"Kit Name(for claiming)": "vip", you say put permission instead of kit name
my permission is set to kit.vip1
 so i changed it to "Kit Name(for claiming)": "kits.vip1" 

and unfortunately it still doesn't work. I don't see any kits. Not even with your default setting. Do I have to choose a new layout ? Because I first chose the layout and then installed your plugins. I don't know what the problem is but I've been stuck with this problem for about 15 hours now.

What I said is, you did put permission instead of kit name which is wrong. Sorry if that sounds confusing, english is not my first language. 
What you should do is 

"Kit Name(for claiming)": "TOOLS"
"Kit Name(for claiming)": "STARTER"
"Kit Name(for claiming)": "Discord"

also feel free to send me dm on discord in case of any issues. !David#1337

Edited by David
  • Love 1

Share this comment


Link to comment
432.2k

Downloads

Total number of downloads.

2.3k

Customers

Total customers served.

31.8k

Files Sold

Total number of files sold.

515.9k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.