Jump to content

Spammed in chat

No Response 1.0.3

Not sure what this was I didn't see anything on the server, but noticed it spamming this in chat then stopped 

(just reporting what I see)

 Failed to run a 0.20 timer in 'BotReSpawn v1.0.3' (NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object)
  at Oxide.Plugins.BotReSpawn+CustomGroup+<PostSpawnProcess>c__AnonStorey0.<>m__0 () [0x0011c] in <026b0998c875473e869a20ac65860dd3>:0 
  at Oxide.Core.Libraries.Timer+TimerInstance.FireCallback () [0x00018] in <9882f28dc2204b4dba514a9ad18f5042>:0

 

Share this comment


Link to comment

Thank you.

Mike saw the same and we're working on figuring out what could cause it.
He saw it during a day/night change - Do you know if that's true in your case too?

  • Like 1

Share this comment


Link to comment

let me check I have 50 min days 10 min nights it started at 19:55 on the server so it was starting night

 

I scrolled back at it started at (19:43:43

Edited by TwoShoes

Share this comment


Link to comment

Ok, thank you. That's helpful - Same circumstances as Mike.

He noticed it then spent an hour trying to replicate it and couldn't, but we'll keep digging now that you've seen it too.

Share this comment


Link to comment
354.3k

Downloads

Total number of downloads.

1.8k

Customers

Total customers served.

24.4k

Files Sold

Total number of files sold.

380.3k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.