Jump to content

Can't get this plugin to work fine.

Closed 1.0.10 1.0.11

Even if i already claim the horse every time i jump on it she say i claim it again and again. And If the limit dont work too. I can claim how mutch horses i want. And can be still stealed by everyone she dont count if is claimed by me... Any fix? Thank you!

{
  "Options": {
    "useClans": false,
    "useFriends": false,
    "useTeams": false,
    "debug": false,
    "SetOwnerOnFirstMount": true,
    "ReleaseOwnerOnHorse": false,
    "RestrictMounting": true,
    "AlertWhenAttacked": true,
    "EnableTimer": false,
    "EnableLimit": true,
    "ReleaseTime": 600.0,
    "Limit": 2.0,
    "VIPLimit": 5.0
  },
  "Version": {
    "Major": 1,
    "Minor": 0,
    "Patch": 10
  }
}

Share this comment


Link to comment
2 hours ago, RFC1920 said:

Changed Status from Pending to Closed

Changed Fixed In to 1.0.11

Plugin still not working even after the update. From the beginning after load the plugin at first mount she say limit of 5 horses reached... And if i claim a horse and she say its mine another user still can mount on my horse and go... 

Share this comment


Link to comment
355.1k

Downloads

Total number of downloads.

1.8k

Customers

Total customers served.

24.5k

Files Sold

Total number of files sold.

381.4k

Payments Processed

Total payments processed.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.